Print room

Repro als centraal communicatiecentrum

Oplossingen en services

Zwart-wit productieprinters

areo

Printen op aanvraag

Breid je dienstenaanbod verder uit met de hoogwaardige zwart-witproductieprinters. Deze productiesystemen leveren uitstekende uptimeprestaties, beschikken over een zeer nauwkeurige registratie voor dubbelzijdig printen, een hoge resolutie van 2400 x 4800 dpi, geavanceerde finishingopties en veelzijdige en efficiënte printmogelijkheden.
Neem contact op

Printen met de vijfde kleur

areo

Printen met zilver, goud, wit, neongeel of -roze

Voeg een extra dimensie toe aan print met een vijfde kleur en onderscheid je in de branche. Onze vijfkleurensystemen maken het mogelijk om te printen in metallic zilver, goud, dekwit, neonroze en fluorescerend geel. Met de vijfde kleur zijn de toepassingsmogelijkheden eindeloos en bied je klanten tal van creatieve opties.
Neem contact op

Software & Workflow Solutions

areo

Haal het maximale uit je centrale repro

Optimaliseer je dienstverlening, houd grip op de productie en output én stroomlijn processen. Met onze software- en workflow-oplossingen maak je bijvoorbeeld online bestellen mogelijk en automatiseer je handmatig werk waar mogelijk. Zo haal je het maximale uit je repro. 
 
Volg elke printopdracht
Onze experts helpen je ook graag met het inrichten van slimme workflows, waarmee je printopdrachten op verschillende productieprinters eenvoudig in de wachtrij plaatst en slim managet. 
 
Impact in klantcommunicatie
Tegelijk beschikken we over software-oplossingen waarmee je de communicatie naar klanten tot op detailniveau personaliseert en de impact vergroot. En kies je uit krachtige workflows waarmee je communicatie- en mailingprocessen optimaliseert. Ook ondersteunen we je graag met optimale connectiviteit en data security. 
Neem contact op

Contact

Onze experts staan voor je klaar

Benieuwd wat Ricoh voor jouw organisatie kan betekenen?

Neem contact op