IDC MarketScape: Ricoh wereldleider in Cloud MPS
09.02.2022

IDC MarketScape: Ricoh wereldleider in Cloud MPS

’s Hertogenbosch, 9 februari 2022 – Ricoh is uitgeroepen tot leider in de IDC MarketScape: Worldwide Cloud MPS Hardcopy 2022 Vendor Assessment voor zijn cloudgebaseerde Managed Print Services (MPS). IDC MarketScape zegt: "Ricoh's wereldwijde infrastructuur en geografische dekking zijn belangrijke onderscheidende factoren voor het bedrijf."
IDC MarketScape: Ricoh wereldleider in Cloud MPS

Klantgerichte aanpak

"Ricoh hanteert een klantgerichte aanpak en bevindt zich in een sterke positie om te voldoen aan de uitgebreide behoeften van wereldwijde, regionale en lokale klanten", aldus Robert Palmer, Research Vice President, Imaging, Printing, and Document Solutions bij IDC. "Ricoh's cloudgebaseerde MPS-platform is uniek gepositioneerd om klanten te helpen bij hun digitale transformatie. Klanten kunnen kiezen uit een breed scala aan diensten die zij inzetten voor de veranderende behoeften van hun organisatie.”

IDC MarketScape benadrukt dat Ricoh's cloudgebaseerde MPS-platform "een uniek ecosysteem is met de flexibiliteit en schaalbaarheid, die nodig is voor alle klantsegmenten. Zowel voor corporate bedrijven als voor MKB-klanten die werken met Ricoh's indirecte partners."

Organisaties vooruit helpen

"De focus op de markt verschuift van het verhogen van de operationele efficiëntie naar het mogelijk maken van een nieuwe manier van werken. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de cloud en data-analyse om bedrijfsresultaten te stimuleren", zegt Tim Scharn, Senior Product Markteer bij Ricoh Nederland. "Ricoh helpt medewerkers voldoening te halen uit hun werk door organisaties te voorzien van digitale diensten. Hierbij kun je denken aan onze Managed Print Services, Workplace Services en Business Process Services die informatie beveiligen en beheren en het dagelijks werk sterk vereenvoudigen. Onze wereldwijde ervaring met digital services helpt organisaties vooruit in hun digitale transformatie."

Processen optimaliseren

Ricoh's strategische cloudgebaseerde MPS-aanbod helpt organisaties bij het optimaliseren van processen en technologie in hun hele output-ecosysteem. Het brede portfolio stelt gebruikers in staat om hybride te werken en maakt de digitale transformatie mogelijk. Hierdoor vervagen kantoorgrenzen en kunnen medewerkers altijd en overal werken.

Kijk voor meer informatie op deze pagina.

|Over Ricoh|

Als Digital Services Company laat Ricoh je werkplek écht voor je werken. Al meer dan 85 jaar benutten we de kracht en kansen van technologie. We helpen werkend Nederland bij het versnellen van de digitale transformatie, het optimaliseren van bedrijfsprocessen, het adopteren van hybride werken en het inrichten van een flexibele IT-infrastructuur. Veilig, efficiënt en duurzaam!

Met het hoofdkantoor van de Ricoh Group in Tokio, is het bedrijf actief in meer dan 200 landen en regio’s. In het financiële jaar dat eind maart 2023 afliep, realiseerde de Ricoh Group wereldwijd een verkoopomzet van 2.134 miljard yen (ongeveer 16 miljard USD).

Ga voor meer informatie naar http://www.ricoh.nl

Voor meer informatie
Afdeling Communicatie, Ricoh Nederland: communicatie@ricoh.nl 

Volg ons!
Twitter: @RicohNL 
LinkedIn: /RicohNetherlands
Facebook: /ricohnederland
YouTube: /ricohnl
Blog: WerkTrends.nl