Ricoh benoemt Hans Nederlof als nieuwe Chief Financial Officer (CFO)
07.02.2022

Ricoh benoemt Hans Nederlof als nieuwe Chief Financial Officer (CFO)

’s-Hertogenbosch, 7 februari 2022 – Ricoh heeft Hans Nederlof [52] per 1 februari 2022 aangesteld als de nieuwe Chief Financial Officer. Met deze aanstelling wordt hij lid van de Board van Ricoh Nederland en onderdeel van het Regional Finance Team van Ricoh Europa. 

Ricoh benoemt Hans Nederlof als nieuwe Chief Financial Officer (CFO)

Hans is een ervaren, commercieel gedreven CFO, die zijn carrière is gestart bij KPMG. Hij heeft ruime ervaring binnen Finance & Control bij een aantal internationale bedrijven in de industrie, telecom, service en projecten. Hans volgt Mark van den Biggelaar op die eerder ad interim de rol van Chief Financial Officer bij Ricoh vervulde.

“Ik ben verheugd om me bij Ricoh aan te sluiten. Met mijn expertise ga ik een bijdrage leveren aan de transformatie van Ricoh naar een Digital Services Company. In een klantgedreven organisatie werken we als team aan de groei van ons bedrijf”, aldus Hans Nederlof, Chief Financial Officer bij Ricoh Nederland. 

Ga voor het laatste nieuws en meer informatie over de oplossingen van Ricoh naar www.ricoh.nl.

|Over Ricoh|

Als Digital Services Company laat Ricoh je werkplek écht voor je werken. Al meer dan 85 jaar benutten we de kracht en kansen van technologie. We helpen werkend Nederland bij het versnellen van de digitale transformatie, het optimaliseren van bedrijfsprocessen, het adopteren van hybride werken en het inrichten van een flexibele IT-infrastructuur. Veilig, efficiënt en duurzaam!

Met het hoofdkantoor van de Ricoh Group in Tokio, is het bedrijf actief in meer dan 200 landen en regio’s. In het financiële jaar dat eind maart 2023 afliep, realiseerde de Ricoh Group wereldwijd een verkoopomzet van 2.134 miljard yen (ongeveer 16 miljard USD).

Ga voor meer informatie naar http://www.ricoh.nl

Voor meer informatie
Afdeling Communicatie, Ricoh Nederland: communicatie@ricoh.nl 

Volg ons!
Twitter: @RicohNL 
LinkedIn: /RicohNetherlands
Facebook: /ricohnederland
YouTube: /ricohnl
Blog: WerkTrends.nl