Ricoh benoemt Tim Wolff als Marketing Director
29.06.2023

Ricoh benoemt Tim Wolff als Marketing Director

’s-Hertogenbosch, 29 juni 2023 – Ricoh Europa heeft Tim Wolff [54] per 19 juni 2023 aangesteld als Marketing Director Northern Europe. In zijn nieuwe rol is hij verantwoordelijk voor alle marketingactiviteiten van Ricoh in Nederland, België, Luxemburg, Verenigd Koninkrijk en de Scandinavische landen. 

Tim heeft ruim 25 jaar ervaring in marketing binnen ICT bedrijven. In zijn vorige rol was hij als Head of Marketing bij Amazon Web Services (AWS) onder meer verantwoordelijk voor de Benelux-organisatie en Frankrijk. Voorafgaand aan AWS heeft hij gewerkt voor respectievelijk Dynasource, Ziggo Zakelijk, Microsoft en Exact software. Met de komst van Tim versterkt Ricoh haar marketingslagkracht op het gebied van de digitale werkplek en IT-services.  

Tim Wolff
Tim Wolff © Janus van den Eijnden

Transformatie naar digitale diensten versnellen

“Ik ben erg enthousiast om bij Ricoh aan de slag te gaan. Klanten verwachten hulp bij het optimaal inzetten van hybride werkomgevingen om kosten te besparen, processen te digitaliseren en duurzamer te worden. Met mijn achtergrond kan ik de transformatie van Ricoh naar deze digitale diensten en slimme werkplekoplossingen versnellen zonder het marktleiderschap in print uit het oog te verliezen”, aldus Tim Wolff, Marketing Director Northern Europe. 

|Over Ricoh|

Ricoh laat je werkplek echt voor je werken. Al meer dan 85 jaar benutten we de kracht en kansen van technologie. We helpen werkend Nederland bij het versnellen van de digitale transformatie, het optimaliseren van bedrijfsprocessen, het adopteren van hybride werken en het inrichten van een flexibele IT-infrastructuur.

Met het hoofdkantoor van de Ricoh Group in Tokio, is het bedrijf actief in meer dan 200 landen en regio’s. In het financiële jaar dat eind maart 2022 afliep, realiseerde de Ricoh Group wereldwijd een omzet van 1.758 miljard yen (ongeveer 14,5 miljard USD).

Contact:
Afdeling Communicatie, Ricoh Nederland: communicatie@ricoh.nlVolg ons!

  
Ga voor meer informatie naar
ricoh.nl of werktrends.nl