Ricoh wint Logitech Partner of the Year-award
21.09.2022

Ricoh wint Logitech Partner of the Year-award

Ricoh, ‘s-Hertogenbosch, 21 september 2022 – Ricoh is verkozen tot Logitech Partner of the Year. De award is een erkenning voor Ricoh’s vermogen om Logitech-producten te integreren in het B2B-portfolio.

Ricoh wint Logitech Partner of the Year-award

Naadloze aansluiting op videoplatforms 

Met de oplossingen van Logitech richt Ricoh vergaderruimtes en andere werkruimtes in. Deze oplossingen voor videoconferentie bestaan uit camera’s, user interface-apparatuur, microfoons en randapparatuur. De configuratie door Ricoh zorgt ervoor dat al deze oplossingen naadloos aansluiten op verschillende videovergaderplatforms, waaronder Microsoft Teams en Zoom. 

Dankzij het partnerschap profiteren klanten van Ricoh van een uitgebreid en professioneel aanbod aan oplossingen. Dat zorgt voor gemak en meer (werk)plezier: kenmerkend voor de producten van Logitech en Ricoh’s Managed Services. Dit geldt ook voor de klanten uit de door Ricoh geacquireerde bedrijven, met als doel de digital services verder te verbeteren. 

Sterk partnerschap 

Brooke Ellingworth, Hoofd Channel VC & B2B bij Logitech, zegt: “The mutual, high-level commitment of Logitech and Ricoh has seen our partnership go from strength to strength. Ricoh’s global reach, managed service capabilities and product integration expertise make it the perfect partner for empowering workplaces in the digital age. We have seen a growth rate of 80%, further highlighting the possibilities afforded by the partnership.” 

Andrew Nelson, EMEA Sales Director, Communication Services, Ricoh Europe, voegt toe: “Dankzij onze samenwerking met Logitech bieden we onze klanten een uniek portfolio aan innovatieve oplossingen en technische kennis. Hiermee spelen we nog meer in op specifieke behoefte van organisaties. Deze award bevestigt dat we onze 'customer first-aanpak' de juiste is, waarbij we ervoor zorgen dat medewerkers het maximale uit hun dag halen - dankzij de kracht en kansen van technologie.” 

Ga voor meer informatie naar https://www.ricoh.nl/ 

|Over Ricoh|

Als Digital Services Company laat Ricoh je werkplek écht voor je werken. Al meer dan 85 jaar benutten we de kracht en kansen van technologie. We helpen werkend Nederland bij het versnellen van de digitale transformatie, het optimaliseren van bedrijfsprocessen, het adopteren van hybride werken en het inrichten van een flexibele IT-infrastructuur. Veilig, efficiënt en duurzaam!

Met het hoofdkantoor van de Ricoh Group in Tokio, is het bedrijf actief in meer dan 200 landen en regio’s. In het financiële jaar dat eind maart 2023 afliep, realiseerde de Ricoh Group wereldwijd een verkoopomzet van 2.134 miljard yen (ongeveer 16 miljard USD).

Ga voor meer informatie naar http://www.ricoh.nl

Voor meer informatie
Afdeling Communicatie, Ricoh Nederland: communicatie@ricoh.nl 

Volg ons!
Twitter: @RicohNL 
LinkedIn: /RicohNetherlands
Facebook: /ricohnederland
YouTube: /ricohnl
Blog: WerkTrends.nl