homeback to menu
Overzicht

Leading Change at Work

Technologie verandert de manier waarop we (samen)werken. Ricoh helpt je bij die verandering in elke fase. Voor een naadloze overgang naar een flexibele werkomgeving, waar professionals altijd en overal optimaal samenwerken.
Ontdek onze oplossingen
Business service
Digital Workspace

Altijd en overal samenwerken

Het gaat er niet om waar je werkt, maar hoe je werkt. Ricoh ondersteunt je bij de ontwikkeling en implementatie van digitale, flexibele werkplekken. Zodat medewerkers efficiënt samenwerken en meer uit hun dag halen, waar zij ook werken.
Ontdek onze oplossingen
Business Process Management

Optimaliseer je processen

Automatiseer handmatige, arbeidsintensieve werkzaamheden. Bespaar kosten én houd tijd over voor werk dat er echt toe doet. Houd je medewerkers betrokken, productief en werk met meer plezier, dankzij gestroomlijnde processen.
Ontdek onze oplossingen
Cloud & IT-infrastructure

Klaar voor de cloud

Ontdek hoe je de cloud en IT-infrastructuur optimaal inricht en beheert, zodat je flexibeler, productiever én veiliger werkt. Ricoh ondersteunt je met uitgebreid advies en schaalbare oplossingen, waarmee je een flexibele werkomgeving mogelijk maakt.
Ontdek onze oplossingen
Cybersecurity

Houd je organisatie 24/7 veilig

Hybride werken en het toenemend gebruik van mobiele devices (ook thuis) zet het security-vraagstuk in een nieuw daglicht. Houd je gegevens, informatie, systemen en IT-infrastructuur 24/7 veilig met cybersecurity door Ricoh.
Ontdek onze oplossingen
Digital Experience

Optimaliseer de klantbeleving

Overtref de klantverwachtingen in elke fase van de customer journey. Wij ontwikkelen, implementeren en beheren oplossingen voor medewerkers zodat zij een onuitwisbare indruk achter kunnen laten bij (potentiële) klanten.
Ontdek onze oplossingen
Graphic Communications

Overtref klantverwachtingen met innovatief printwerk

Vergroot je concurrentievoordeel en overtref klantverwachtingen met de mogelijkheden in print. Bij Ricoh ondersteunen we je met slimme services en hardware, software en workflow-oplossingen op maat.
Ontdek onze oplossingen
Kantoorprinters en software

Print altijd en overal, soepel en snel

Van kantoorprinters tot multifunctionele printers. Ricoh biedt een breed assortiment aan hoogwaardige printoplossingen. Met tal van mogelijkheden in snelheid, omvang en configuraties vind je altijd een model dat past  bij jouw organisatie.
Ontdek onze oplossingen
Overzicht

24/7 antwoord op je vraag

Hulp nodig bij een product of heb je een andere vraag aan ons? Je kunt hier terecht voor support, advies en snelle oplossingen. Ons team staat voor je klaar.
Naar support
AV technology and management
Overzicht

Altijd op de hoogte

Lees het laatste nieuws, blijf op de hoogte van onze productinnovaties en ontdek welke evenementen we organiseren.
Blijf op de hoogte
News and events from Ricoh
Onze organisatie

Wie we zijn en wat we doen

Kies je voor Ricoh? Dan kun je rekenen op een team van specialisten met focus op jouw branche. Zij kennen de kansen en uitdagingen van je organisatie. Zo ontvang je advies op maat, op een manier die bij je past.
Ontdek Ricoh
Overzicht

Stel ons je vraag

Wil je meer informatie over onze oplossingen en diensten? Heb je support nodig of heb je een vraag over je account of een factuur? Ons team staat voor je klaar.
Neem contact met ons op
Brand & Business Communication
Overzicht

Altijd op de hoogte van actuele ontwikkelingen

Welke ontwikkelingen spelen er op dit moment in de branche? Wat zijn de trends? En kun je hier als organisatie op inspelen? Lees onze onderzoeken, e-books en whitepapers en doe waardevolle inzichten op.
Doe inspiratie op
Ricoh Insights - Overview

Empowering Digital Workplaces: Embracing Flexibility


Agility is meer dan een mindset; het is het vermogen om snel te kunnen schakelen. Want flexibel aanpassingsvermogen is een must voor ondernemers om optimaal in te kunnen spelen op de laatste trends en ontwikkelingen uit hun branche. Deze transformatie begint bij technologie.
 
Maar is het verbeteren van agility wel een echte prioriteit voor MKB'ers? Zijn zij bereid om actief te investeren in technologische ontwikkelingen? Hebben KMO-ers een duidelijke visie op technologie en begrijpen ze welke technologieën in hun voordeel kunnen werken?
 
Censuswide onderzocht in opdracht van Ricoh Europe de uitdagingen en kansen bij het opzetten van een meer agile en flexibele werkomgeving.
 
Het onderzoek werd uitgevoerd in december 2017 en de enquête werd ingevuld door ruim 1600 MKB'ers uit Oostenrijk, België, Luxemburg, Tsjechië, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, Hongarije, Italië, Nederland, Noorwegen, Polen, Portugal, Rusland, Slowakije, Zuid-Afrika, Spanje, Zweden, Zwitserland, Turkije, Verenigd Koninkrijk en Ierland.

Geef prioriteit aan technologie

Geef prioriteit aan technologie

52% van de MKB'ers denkt dat als ze geen nieuwe technologieën introduceren, ze binnen 5 jaar failliet zijn. Door gebruik te maken van technologie om slimmere beslissingen te nemen, kunnen de ondernemers uitdagingen omzetten in nieuwe kansen.

Lees het volledige artikel


Cultuur en processen zijn even cruciaal als technologie bij het verhogen van wendbaarheid in een bedrijf

Cultuur en processen zijn even cruciaal als technologie bij het verhogen van wendbaarheid in een bedrijf

Veel managers hebben een duidelijke visie op technologie en begrijpen welke oplossingen hen de meeste voordelen zullen brengen. Maar echte wendbaarheid in een bedrijf heeft meer nodig dan alleen technologie. Slechts 33% van de Europese bedrijfsleiders beweren actief een sfeer te creëren die een prioriteit maakt van snel inspelen op de noden van de klant. Om echt voor verandering te kunnen gaan zijn een open cultuur en vloeiende processen net zo belangrijk als de juiste technologieën.

Read the full article


Is uw werkplek volledig gedigitaliseerd?

Is uw werkplek volledig gedigitaliseerd?

Wendbaarheid in zaken is zowel een mindset als de vaardigheid om snel te reageren. Er moet een cultuur heersen waar iedereen een open geest heeft en waar snel beslissingen en berekende risico's genomen kunnen worden. De technologie hierbij moet ervoor zorgen dat het bedrijf – zeker MKB’ers – snel en kostenefficiënt van schaal of richting kunnen veranderen. Ontdek hoe uw organisatie dat invult in deze quiz van 2 minuten…

Doe nu mee met onze quiz