Ricoh maakt gebruik van tools voor gegevensverzameling, zoals cookies, om uw ervaring met het gebruik van deze site te verbeteren. Informatie over het wijzigen van deze instellingen en over cookies vindt u hier.

SP 5300DN

• SP 5300DN
  • SP 5300DN

Deze zwart-witprinter met A4-capaciteit is ontworpen om snel en betrouwbaar te zijn. En dankzij de krachtige Intel-processor van 1,46 GHz en het geheugen van 2 GB kunt u zelfs de ingewikkeldste afdruktaken zonder hoofdbrekens uitvoeren.

Bijkomende ondersteuning

VerbruiksartikelenSP 5300DN