Ricoh maakt gebruik van tools voor gegevensverzameling, zoals cookies, om uw ervaring met het gebruik van deze site te verbeteren. Informatie over het wijzigen van deze instellingen en over cookies vindt u hier.

SP 6430DN

• SP 6430DN
  • SP 6430DN

Een A3 zwart-wit printer met een compacte vormgeving die niet veel meer ruimte inneemt dan een A4 apparaat. Deze betrouwbare, energiezuinige printer is net zo voordelig in de aanschaf als in het gebruik.

Bijkomende ondersteuning

VerbruiksartikelenSP 6430DN