homeback to menu
Overzicht

Leading Change at Work

Technologie verandert de manier waarop we (samen)werken. Ricoh helpt je bij die verandering in elke fase. Voor een naadloze overgang naar een flexibele werkomgeving, waar professionals altijd en overal optimaal samenwerken.
Ontdek onze oplossingen
Business service
Digital Workspace

Altijd en overal samenwerken

Het gaat er niet om waar je werkt, maar hoe je werkt. Ricoh ondersteunt je bij de ontwikkeling en implementatie van digitale, flexibele werkplekken. Zodat medewerkers efficiënt samenwerken en meer uit hun dag halen, waar zij ook werken.
Ontdek onze oplossingen
Business Process Management

Optimaliseer je processen

Automatiseer handmatige, arbeidsintensieve werkzaamheden. Bespaar kosten én houd tijd over voor werk dat er echt toe doet. Houd je medewerkers betrokken, productief en werk met meer plezier, dankzij gestroomlijnde processen.
Ontdek onze oplossingen
Cloud & IT-infrastructure

Klaar voor de cloud

Ontdek hoe je de cloud en IT-infrastructuur optimaal inricht en beheert, zodat je flexibeler, productiever én veiliger werkt. Ricoh ondersteunt je met uitgebreid advies en schaalbare oplossingen, waarmee je een flexibele werkomgeving mogelijk maakt.
Ontdek onze oplossingen
Cybersecurity

Houd je organisatie 24/7 veilig

Hybride werken en het toenemend gebruik van mobiele devices (ook thuis) zet het security-vraagstuk in een nieuw daglicht. Houd je gegevens, informatie, systemen en IT-infrastructuur 24/7 veilig met cybersecurity door Ricoh.
Ontdek onze oplossingen
Digital Experience

Optimaliseer de klantbeleving

Overtref de klantverwachtingen in elke fase van de customer journey. Wij ontwikkelen, implementeren en beheren oplossingen voor medewerkers zodat zij een onuitwisbare indruk achter kunnen laten bij (potentiële) klanten.
Ontdek onze oplossingen
Kantoorprinters en software

Print altijd en overal, soepel en snel

Van kantoorprinters tot multifunctionele printers. Ricoh biedt een breed assortiment aan hoogwaardige printoplossingen. Met tal van mogelijkheden in snelheid, omvang en configuraties vind je altijd een model dat past  bij jouw organisatie.
Ontdek onze oplossingen
Overzicht

24/7 antwoord op je vraag

Hulp nodig bij een product of heb je een andere vraag aan ons? Je kunt hier terecht voor support, advies en snelle oplossingen. Ons team staat voor je klaar.
Naar support
AV technology and management
Overzicht

Altijd op de hoogte

Lees het laatste nieuws, blijf op de hoogte van onze productinnovaties en ontdek welke evenementen we organiseren.
Blijf op de hoogte
News and events from Ricoh
Onze organisatie

Wie we zijn en wat we doen

Kies je voor Ricoh? Dan kun je rekenen op een team van specialisten met focus op jouw branche. Zij kennen de kansen en uitdagingen van je organisatie. Zo ontvang je advies op maat, op een manier die bij je past.
Ontdek Ricoh
Overzicht

Stel ons je vraag

Wil je meer informatie over onze oplossingen en diensten? Heb je support nodig of heb je een vraag over je account of een factuur? Ons team staat voor je klaar.
Neem contact met ons op
Brand & Business Communication
Overzicht

Altijd op de hoogte van actuele ontwikkelingen

Welke ontwikkelingen spelen er op dit moment in de branche? Wat zijn de trends? En kun je hier als organisatie op inspelen? Lees onze onderzoeken, e-books en whitepapers en doe waardevolle inzichten op.
Doe inspiratie op
Ricoh Insights - Overview
Hybride Werken

Hybride Werken

Tips, praktijkverhalen, visies en inzichten rondom hybride werken.
Doe inspiratie op
Enteprise - Workplace Transformation
Cybersecurity & Cloud

Cybersecurity & Cloud

Tips, praktijkverhalen, visies en inzichten rondom veilig werken en werken in de cloud.
Doe inspiratie op
Security and Cloud
Slim Werken

Slim Werken

Tips, praktijkverhalen, visies en inzichten rondom het optimaliseren van je bedrijfsprocessen.
Doe inspiratie op
Lets find your digital path to growth
Professioneel Printen

Professioneel Printen

Tips, praktijkverhalen, visies en inzichten rondom nieuwe groeimogelijkheden in digitaal printen.
Doe inspiratie op
Security and Cloud
Klantcases

Klantcases

Praktijkverhalen rondom hybride werken, slim werken, veilig werken, werken in de cloud en (professioneel) printen.
Doe inspiratie op
Case study - Mobile
Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Ontvang maandelijks inspiratie, kennis en praktijkverhalen rondom hybride werken, slim werken, veilig werken, werken in de cloud en print. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
Doe inspiratie op
Nieuwsbrief aanmelden

Audio Visual Managed Service

Naarmate de werkpraktijken evolueren, worden organisaties steeds meer afhankelijk van audiovisuele communicatie. Nu werknemers meer tijd besteden aan vergaderen, is een effectief beheer van audiovisuele apparatuur een bedrijfsprioriteit geworden.

Besteed supportservices uit om ervoor te zorgen dat uw AV-systemen effectief, gebruiksvriendelijk  en goed beheerd zijn.

De voordelen

Zorg dat uw werkplek snel blijft draaien met behulp van Ricoh

Ricoh maakt gebruik van toonaangevende monitoring- en controleplatforms om klanten te ondersteunen bij het overwinnen van uitdagingen die worden veroorzaakt door de behoefte aan bruikbare informatie. Ricoh biedt een 'one-stop shop' voor al uw communicatiebehoeften en kan u helpen bij het ontwerpen van geavanceerde vergaderoplossingen, het implementeren van samenwerkingstools die vergaderingen levendiger maken, het beheren van uw fysieke en virtuele vergaderruimtes in een veilige cloudomgeving, en het vakkundig onderhouden van uw nieuwe en bestaande audiovisuele systemen.

Ricoh AV Managed Service wordt aan u geleverd via de volgende stappen:

 • Consultancy en systeemontwerp 
 • Inkoop en implementatie 
 • Beheer van fysieke en virtuele vergaderruimtes 
 • Attente helpdesk en ondersteuning op locatie 
 • Ruimte- en apparaatbeheer op afstand   

Ricoh AV Managed Service is verkrijgbaar in drie verschillende pakketten die uiteenlopende vormen van support bieden op basis van uw behoeften. De mogelijkheden variëren van reactieve respons op verzoek tot monitoring op afstand of de meest uitgebreide proactieve monitoring, controle en support. Dit maakt een slimmer gebruik van energie, functionaliteit voor ruimtereservering en apparaatbeheer mogelijk. Elk pakket is snel te implementeren en wordt ondersteund door het uitgebreide Ricoh-netwerk van servicetechnici.

Verwante oplossingen

 • Werkplekbeheer

  Werkplekbeheer

  Optimaliseer uw bestaande fysieke werkruimte met behulp van oplossingen voor werkplekbeheer die uw bedrijfsprocessen analyseren.

 • Digital Signage

  Digital Signage

  Beheer alle bedrijfsuitingen van uw onderneming vanaf één eenvoudig, veilig platform in de cloud met de digital signage-oplossingen van Ricoh.

 • Collaboration Tools

  Samenwerkingstools

  Maak van uw vergaderingen een multi-zintuiglijke ervaring met de maatwerktools van Ricoh, waar de deelnemers zich ook bevinden.