homeback to menu
Overzicht

Leading Change at Work

Technologie verandert de manier waarop we (samen)werken. Ricoh helpt je bij die verandering in elke fase. Voor een naadloze overgang naar een flexibele werkomgeving, waar professionals altijd en overal optimaal samenwerken.
Ontdek onze oplossingen
Business service
Digital Workspace

Altijd en overal samenwerken

Het gaat er niet om waar je werkt, maar hoe je werkt. Ricoh ondersteunt je bij de ontwikkeling en implementatie van digitale, flexibele werkplekken. Zodat medewerkers efficiënt samenwerken en meer uit hun dag halen, waar zij ook werken.
Ontdek onze oplossingen
Business Process Management

Optimaliseer je processen

Automatiseer handmatige, arbeidsintensieve werkzaamheden. Bespaar kosten én houd tijd over voor werk dat er echt toe doet. Houd je medewerkers betrokken, productief en werk met meer plezier, dankzij gestroomlijnde processen.
Ontdek onze oplossingen
Cloud & IT-infrastructure

Klaar voor de cloud

Ontdek hoe je de cloud en IT-infrastructuur optimaal inricht en beheert, zodat je flexibeler, productiever én veiliger werkt. Ricoh ondersteunt je met uitgebreid advies en schaalbare oplossingen, waarmee je een flexibele werkomgeving mogelijk maakt.
Ontdek onze oplossingen
Cybersecurity

Houd je organisatie 24/7 veilig

Hybride werken en het toenemend gebruik van mobiele devices (ook thuis) zet het security-vraagstuk in een nieuw daglicht. Houd je gegevens, informatie, systemen en IT-infrastructuur 24/7 veilig met cybersecurity door Ricoh.
Ontdek onze oplossingen
Digital Experience

Optimaliseer de klantbeleving

Overtref de klantverwachtingen in elke fase van de customer journey. Wij ontwikkelen, implementeren en beheren oplossingen voor medewerkers zodat zij een onuitwisbare indruk achter kunnen laten bij (potentiële) klanten.
Ontdek onze oplossingen
Kantoorprinters en software

Print altijd en overal, soepel en snel

Van kantoorprinters tot multifunctionele printers. Ricoh biedt een breed assortiment aan hoogwaardige printoplossingen. Met tal van mogelijkheden in snelheid, omvang en configuraties vind je altijd een model dat past  bij jouw organisatie.
Ontdek onze oplossingen
Overzicht

24/7 antwoord op je vraag

Hulp nodig bij een product of heb je een andere vraag aan ons? Je kunt hier terecht voor support, advies en snelle oplossingen. Ons team staat voor je klaar.
Naar support
AV technology and management
Overzicht

Altijd op de hoogte

Lees het laatste nieuws, blijf op de hoogte van onze productinnovaties en ontdek welke evenementen we organiseren.
Blijf op de hoogte
News and events from Ricoh
Onze organisatie

Wie we zijn en wat we doen

Kies je voor Ricoh? Dan kun je rekenen op een team van specialisten met focus op jouw branche. Zij kennen de kansen en uitdagingen van je organisatie. Zo ontvang je advies op maat, op een manier die bij je past.
Ontdek Ricoh
Overzicht

Stel ons je vraag

Wil je meer informatie over onze oplossingen en diensten? Heb je support nodig of heb je een vraag over je account of een factuur? Ons team staat voor je klaar.
Neem contact met ons op
Brand & Business Communication
Overzicht

Altijd op de hoogte van actuele ontwikkelingen

Welke ontwikkelingen spelen er op dit moment in de branche? Wat zijn de trends? En kun je hier als organisatie op inspelen? Lees onze onderzoeken, e-books en whitepapers en doe waardevolle inzichten op.
Doe inspiratie op
Ricoh Insights - Overview

IT Infrastructure Services

IT speelt een belangrijke rol in het vermogen van organisaties om competitief te blijven, nieuwe klantkanalen te benutten en zich aan te passen aan veranderingen in de werkomgeving, maar wordt daarbij geconfronteerd met aanzienlijke uitdagingen en hoge eisen van medewerkers. IT Infrastructure Services van Ricoh beperkt deze druk met een efficiënt, geïntegreerd serviceaanbod. Of u nu leiding geeft aan een klein bedrijf wat op zoek is naar kosteneffectieve, betrouwbare ondersteuning of aan een internationale organisatie waarvan de volledige infrastructuur moet worden getransformeerd, wij voorzien in expertise en flexibele oplossingen om aan uw eisen te voldoen.

Vandaag de dag is informatietechnologie de belangrijkste drijvende kracht achter uw zakelijke activiteiten en uw klantrelaties. Met de juiste technologie kan uw bedrijf de flexibele en kennisgedreven organisatie zijn die uw klanten eisen.

Ricoh biedt u een gericht pakket aan oplossingen die zowel cruciaal als essentieel zijn voor het bereiken van uw doelen en die schaalbaar zijn om uw bedrijf zowel nationaal als internationaal te ondersteunen, op het gebied van werkplek, gebruikerservaring, business intelligence, IT-infrastructuur en maatwerkoplossingen die zorgen voor meer opdrachten, efficiëntie en flexibiliteit en een lager risico dankzij digitale transformatie.


 Workplace Solutions

Workplace Solutions

Wilt u uw werkplek-IT moderniseren en uw medewerkers samenwerkingsgerichte en productieve tools in handen geven?   

Of het nu gaat om het uitrollen van Office365, het nationaal of internationaal opschalen van deskside-support voor laptops, desktopcomputers of IoT-apparaten, het ondersteunen van uw winkelapparatuur op vele locaties door SLA's met een korte responstijd, het ondersteunen van uw verkopers in het veld met mobiele technologieën of het introduceren van samenwerkingstools om uw medewerkers te verbinden: wij kunnen uw proces ondersteunen.

Gegevens en analyse

Werk slimmer, zorg voor een kortere time-to-market, leer uw klanten beter kennen, geef uw medewerkers kennis en inzicht, vergroot uw inkomsten. Stimuleer intelligent zakendoen.  Wij beschikken over de experts die uw gegevens aan het werk kunnen zetten om waardevolle personeels- en klantinzichten te ontgrendelen met geavanceerde gegevensoplossingen.
Gegevens en analyse

Gebruikerservaring

Gebruikerservaring

Onze experts in intelligente toepassingen, e-commerce en portals werken op innovatieve wijze samen met onze klanten om voor verrijkte technologie-ervaringen te zorgen die resulteren in uitzonderlijke merk- en productbetrokkenheid voor uw klanten en uw medewerkers.

Infrastructuur

In de razendsnelle digitale wereld van vandaag zijn sommige van uw meest kritieke activiteiten afhankelijk van technologie. Om uw transformatie mogelijk te maken, moet de achterliggende infrastructuur ondersteuning bieden, zich aanpassen en zich ontwikkelen om aan de groeiende vereisten van uw bedrijf te voldoen.
Infrastructuur

Onze investeringen in Global Excellenceen innovatie

Het leveren van fantastische IT-services draait om meer dan alleen het bieden van de juiste oplossingen. Investeringen in continue innovatie, samenwerkingsgericht werken met onze klanten en een robuuste basis voor onze services zorgen ervoor dat we wereldwijd uitmuntendheid en schaalvergroting kunnen leveren.


Hub voor innovatie, gebruikerservaring en Agile-ontwikkeling

Vanuit onze innovatiehub werken onze experts samen met klanten en toonaangevende academische instellingen. Zij zijn specialisten in belangrijke digitale ervaringstechnologieën en houden zich bezig met het transformeren van bedrijven en hun klantrelaties met behulp van technologie.

Efficiëntie en kwaliteit in ons Service Operations Centre

Het Ricoh IT-services Operations Centre is ons expertisecentrum voor datacenter- & infrastructuurservices. Er wordt dag en nacht gewerkt om uw bedrijf operationeel en veilig te houden.

Contactspace


Lees onze privacyverklaring voor meer informatie over de manier waarop wij met uw persoonsgegevens omgaan.