homeback to menu
Overzicht

Leading Change at Work

Technologie verandert de manier waarop we (samen)werken. Ricoh helpt je bij die verandering in elke fase. Voor een naadloze overgang naar een flexibele werkomgeving, waar professionals altijd en overal optimaal samenwerken.
Ontdek onze oplossingen
Business service
Digital Workspace

Altijd en overal samenwerken

Het gaat er niet om waar je werkt, maar hoe je werkt. Ricoh ondersteunt je bij de ontwikkeling en implementatie van digitale, flexibele werkplekken. Zodat medewerkers efficiënt samenwerken en meer uit hun dag halen, waar zij ook werken.
Ontdek onze oplossingen
Business Process Management

Optimaliseer je processen

Automatiseer handmatige, arbeidsintensieve werkzaamheden. Bespaar kosten én houd tijd over voor werk dat er echt toe doet. Houd je medewerkers betrokken, productief en werk met meer plezier, dankzij gestroomlijnde processen.
Ontdek onze oplossingen
Cloud & IT-infrastructure

Klaar voor de cloud

Ontdek hoe je de cloud en IT-infrastructuur optimaal inricht en beheert, zodat je flexibeler, productiever én veiliger werkt. Ricoh ondersteunt je met uitgebreid advies en schaalbare oplossingen, waarmee je een flexibele werkomgeving mogelijk maakt.
Ontdek onze oplossingen
Cybersecurity

Houd je organisatie 24/7 veilig

Hybride werken en het toenemend gebruik van mobiele devices (ook thuis) zet het security-vraagstuk in een nieuw daglicht. Houd je gegevens, informatie, systemen en IT-infrastructuur 24/7 veilig met cybersecurity door Ricoh.
Ontdek onze oplossingen
Digital Experience

Optimaliseer de klantbeleving

Overtref de klantverwachtingen in elke fase van de customer journey. Wij ontwikkelen, implementeren en beheren oplossingen voor medewerkers zodat zij een onuitwisbare indruk achter kunnen laten bij (potentiële) klanten.
Ontdek onze oplossingen
Kantoorprinters en software

Print altijd en overal, soepel en snel

Van kantoorprinters tot multifunctionele printers. Ricoh biedt een breed assortiment aan hoogwaardige printoplossingen. Met tal van mogelijkheden in snelheid, omvang en configuraties vind je altijd een model dat past  bij jouw organisatie.
Ontdek onze oplossingen
Overzicht

24/7 antwoord op je vraag

Hulp nodig bij een product of heb je een andere vraag aan ons? Je kunt hier terecht voor support, advies en snelle oplossingen. Ons team staat voor je klaar.
Naar support
AV technology and management
Overzicht

Altijd op de hoogte

Lees het laatste nieuws, blijf op de hoogte van onze productinnovaties en ontdek welke evenementen we organiseren.
Blijf op de hoogte
News and events from Ricoh
Onze organisatie

Wie we zijn en wat we doen

Kies je voor Ricoh? Dan kun je rekenen op een team van specialisten met focus op jouw branche. Zij kennen de kansen en uitdagingen van je organisatie. Zo ontvang je advies op maat, op een manier die bij je past.
Ontdek Ricoh
Overzicht

Stel ons je vraag

Wil je meer informatie over onze oplossingen en diensten? Heb je support nodig of heb je een vraag over je account of een factuur? Ons team staat voor je klaar.
Neem contact met ons op
Brand & Business Communication
Overzicht

Altijd op de hoogte van actuele ontwikkelingen

Welke ontwikkelingen spelen er op dit moment in de branche? Wat zijn de trends? En kun je hier als organisatie op inspelen? Lees onze onderzoeken, e-books en whitepapers en doe waardevolle inzichten op.
Doe inspiratie op
Ricoh Insights - Overview

Power Office

Power Office is speciaal ontwikkeld voor de IT-behoeften van kleine organisaties. We helpen u snel een kosteneffectief en prestatiegericht IT-platform in te richten.

Power Office is beschikbaar in twee pakketten, PLUS en TOTAL, zodat u het ondersteuningsniveau kunt kiezen dat het beste past bij uw bedrijf.

Beide pakketten omvatten managed IT-services die vanuit onze geïntegreerde Service Desk voorzien in netwerkbeheer met proactieve bewaking en ondersteuning van uw computers, server en netwerkapparatuur. Met het PLUS-pakket onderhouden we uw bestaande hardware en software; met TOTAL leveren en onderhouden we nieuwe apparatuur tegen een transparant, voorspelbaar servicetarief.

De voordelen

Met proactieve statusbewaking, onderhoud en een snelle reactietijd van Service Desk en servicetechnici geeft Ricoh u met Power Office de ruimte uw bedrijf te runnen terwijl wij zorg dragen voor uw IT en waken over uw IT-infrastructuur.

Eenvoudig te beheren IT-kosten
Met Power Office houdt u uw IT eenvoudig up-to-date zonder hoge investeringen of de noodzaak van interne technische expertise. Daarvoor levert Ricoh u tegen een transparant, voorspelbaar servicetarief alle hardware, software en ondersteuning die u nodig heeft voor computers, servers en netwerken binnen uw bedrijf.

Een op uw behoeften toegesneden oplossing
Na inventarisatie van de actuele stand van zaken van de IT-infrastructuur binnen uw bedrijf, bepalen we gezamelijk de optimale ondersteuning voor uw organisatie. Gedurende de looptijd van uw contract voeren onze adviseurs regelmatig controles uit voor uw bedrijf en infrastructuur. Zo borgen we de continue optimalisatie die nodig is om uw onderneming altijd aan alle actuele eisen te laten voldoen.

Snelle toegang tot vertrouwde IT-ondersteuning
Power Office voorziet via de Service Desk in één betrouwbaar aanspreekpunt voor incidenten en verzoeken. Met ons uitgebreide netwerk van servicetechnici is hulp altijd binnen handbereik. Power Office omvat proactieve, externe bewaking door middel van gedetailleerde, responsieve monitoring van uw infrastructuur. Zo kunnen onze technici potentiële problemen al identificeren, nog voordat ze zich voordoen.

Verwante oplossingen

  • Pay Per Seat

    Pay Per Seat

    Een volledig pakket configureerbare IT-oplossingen en -services voor eindgebruikersapparatuur, geleverd op basis van gebruik.

  • Integrated IT Lifecycle Services

    Integrated IT Lifecycle Services

    Een aanpasbaar aanbod van IT-infrastructuurservices en -ondersteuning voor grootzakelijke organisaties.