print from iPad

Ga voor duurzame klantrelaties, met professioneel printwerk

Commercial Printing

Klanten verrassen met de meest innovatieve mogelijkheden voor commercieel printwerk. Meedenken en adviseren over de juiste communicatiemix. Tegelijk: flexibel inspelen op de verschuiving naar digitaal printen en voldoen aan veranderende klantbehoeften. Ricoh biedt hiervoor schaalbare oplossingen en gebruiksvriendelijke software. 
 
Van drukkerij naar communicatiedienstverlener
Als grafimediabedrijf wil je klantverwachtingen overtreffen. Dat gaat verder dan enkel printwerk leveren. Je wilt hen volop creativiteit bieden en inspireren met onalledaagse mogelijkheden voor optimale beleving in drukwerk. Zo maak je de transitie van standaard drukkerij naar volwaardig communicatiedienstverlener. 
 
Drukwerk met elke gewenst effect
Ricoh helpt je met die verandering. Met onze innovatieve productieprinters en geavanceerde software zijn de creatieve mogelijkheden eindeloos. Bied je klanten de opties voor commercieel printwerk in elk formaat, met elk gewenst effect en op de meest bijzondere materialen.

Oplossingen en services

Losblad productieprinters

areo

Méér formaten, substraten en creativiteit

Ga voor uitmuntende, consistente printkwaliteit en speel flexibel in op elke klantwens. Onze losblad productieprinters bieden volop mogelijkheden voor creatief printwerk in elk gewenst formaat en op tal van substraten. 
 
Volop creatieve mogelijkheden
Printen op glas of metaal? Drukwerk voorzien van de vierde of vijfde kleur? Of in een handomdraai gespecialiseerde media en banners drukken? Onze losblad productieprinters bieden je volop creatieve mogelijkheden en hoge capaciteit. Waarbij je zeker bent van een constante kwaliteit en maximale effectiviteit.
 
Van elektrofotografie tot high-speed inkjecttechnologie
Afhankelijk van de behoeften in jouw organisatie kies je bij Ricoh uit een breed scala aan oplossingen op basis van tonertechnologie of high-speed inkjettechnologie.
Neem contact op

Rotatieve productieprinters

areo

Vergroot je capaciteit en effectiviteit

 
Van reclamedrukwerk en magazines tot facturen, flyers en brochures. Met de rotatieve kleuren- en zwart-witproductieprinters van Ricoh print je eenvoudig en snel in (zeer) hoge volumes. En dankzij innovatieve technologie pas je de gewenste printoutput flexibel aan op de specifieke communicatiedoeleinden.
 
Kwaliteit, snelheid en flexibiliteit
Onze rotatieve productieprinters combineren de kwaliteit van offset met de snelheid en flexibiliteit die digitale printtechnologie. Zo kies je bijvoorbeeld uit drie druppelgroottes voor optimale tekstkwaliteit, vloeiende vignetten en maximale nauwkeurigheid. 
 
Maximaliseer de doorvoer met TotalFlow®
Al onze rotatieve productieprinters zijn zo gewenst te voorzien van RICOH TotalFlow®. Deze intuïtieve software maakt o.a. opdrachten klaar om gedrukt te worden, waarbij er ruimte is voor last-minute aanpassingen en preflight-bewerking. Ook kun je eenvoudig verschillende bestanden samenvoegen.
Neem contact op

Software & Workflow Solutions

areo

Optimaliseer de print- en multichannel output

Als grafimediabedrijf wil je kwaliteit leveren. En tegelijk je prestaties en productiviteit verbeteren. Met onze software- en workflowoplossingen stroomlijn je je processen en ga je voor maximale output en efficiency.
 
Vastleggen, beheren en produceren
Onze software- en workflowoplossingen vereenvoudigen het vastleggen/registreren, beheren en produceren van printopdrachten. Zo is het mogelijk om systemen, applicaties en workflows met elkaar te koppelen en je printprocessen tot op elk gewenst niveau te automatiseren:
 • Vastleggen
Laat klanten eenvoudig printopdrachten indienen, beheer on-demand printopdrachten en integreer data uit verschillende bronnen om gepersonaliseerde communicatie mogelijk te maken.
 • Beheren
Verwerk en prioriteer printopdrachten volledig geautomatiseerd en zet ze direct klaar voor productie. Onze software is geschikt voor kleine en grote oplages.
 • Produceren 
Produceer printopdrachten volledig automatisch. Snel, efficiënt en tegen betaalbare kosten. 
 
Onze software omvat mogelijkheden voor o.a.:
 • business management en print managementinformatiesystemen (MIS)
 • geautomatiseerde workflow- en e-mailoptimalisatie
 • outputmanagement
 • klantcommunicatiebeheer (Customer Communications Management)
 • prepress
 • geavanceerd kleurbeheer
 • web-to-print
Neem contact op

Grootformaat productieprinters

areo

Groots in kwaliteit en mogelijkheden

Van promotioneel printwerk en beursstands tot bewegwijzering, banners en gevelreclame. Met onze grootformaat productieprinters realiseer je hoogwaardig printwerk dat direct in het oog springt. Voor binnen- of buitentoepassingen.
 
Veelzijdig en milieuvriendelijk
Onze milieuvriendelijke en veelzijdige grootformaat productieprinters en direct-to-garment printers zijn voorzien van innovatieve technologie waarmee je zeker bent van uitmuntende kwaliteit. We bieden bewezen roll-fed, hybride en flatbed-systemen die aansluiten op jouw sign- en/of grafische behoeften.
Neem contact op

Exclusieve service, kennis en inzichten

areo

Optimaliseer je business met exclusieve kennis, inzichten en service

EDGE business development program
Hoe presteer je als organisatie op dit moment? Kan dit nóg beter? En zo ja, waar liggen de kansen? Het EDGE business development program geeft je unieke inzichten in je prestaties en hoe deze zich verhouden tot de markt. Ook ontdek je hoe je jouw productieprinter(s) optimaal benut, voor een maximale ROI.
 
Onze EDGE-services:
 • waardeproposities ontwikkelen
 • verkoopcoaching
 • effectieve marketingplannen ontwikkelen
 • een succesvolle online / digitale printbusiness opzetten
 • datagedreven direct mail
Ricoh Business Booster
Als relatie van Ricoh ontvang je tegelijk exlusieve toegang tot de Ricoh Business Booster-website. Daar vind je inspiratie, kennis en inzichten over de grafimediamarkt en actuele ontwikkelingen.
 
Krijg exclusieve toegang tot o.a.:
 • whitepapers en onderzoek van Keypoint Intelligence, InfoTrends en NAPCO Research
 • uitgebreide marktgidsen om je klantenbestand uit te breiden
 • artikelen en inzichten met tips voor een succesvolle sales
 • kant-en-klare printsamples / samplekits
 • videotutorials over printen met de vijfde kleur 
 • handleidingen voor het instellen van bestanden
 • webinars
 • video's over producten en applicaties, beeldbanken en marketingmiddelen
Neem contact op

Contact

Onze experts staan voor je klaar

Benieuwd wat Ricoh voor jouw organisatie kan betekenen?

Neem contact op