homeback to menu
Overzicht

Leading Change at Work

Technologie verandert de manier waarop we (samen)werken. Ricoh helpt je bij die verandering in elke fase. Voor een naadloze overgang naar een flexibele werkomgeving, waar professionals altijd en overal optimaal samenwerken.
Ontdek onze oplossingen
Business service
Digital Workspace

Altijd en overal samenwerken

Het gaat er niet om waar je werkt, maar hoe je werkt. Ricoh ondersteunt je bij de ontwikkeling en implementatie van digitale, flexibele werkplekken. Zodat medewerkers efficiënt samenwerken en meer uit hun dag halen, waar zij ook werken.
Ontdek onze oplossingen
Business Process Management

Optimaliseer je processen

Automatiseer handmatige, arbeidsintensieve werkzaamheden. Bespaar kosten én houd tijd over voor werk dat er echt toe doet. Houd je medewerkers betrokken, productief en werk met meer plezier, dankzij gestroomlijnde processen.
Ontdek onze oplossingen
Cloud & IT-infrastructure

Klaar voor de cloud

Ontdek hoe je de cloud en IT-infrastructuur optimaal inricht en beheert, zodat je flexibeler, productiever én veiliger werkt. Ricoh ondersteunt je met uitgebreid advies en schaalbare oplossingen, waarmee je een flexibele werkomgeving mogelijk maakt.
Ontdek onze oplossingen
Cybersecurity

Houd je organisatie 24/7 veilig

Hybride werken en het toenemend gebruik van mobiele devices (ook thuis) zet het security-vraagstuk in een nieuw daglicht. Houd je gegevens, informatie, systemen en IT-infrastructuur 24/7 veilig met cybersecurity door Ricoh.
Ontdek onze oplossingen
Digital Experience

Optimaliseer de klantbeleving

Overtref de klantverwachtingen in elke fase van de customer journey. Wij ontwikkelen, implementeren en beheren oplossingen voor medewerkers zodat zij een onuitwisbare indruk achter kunnen laten bij (potentiële) klanten.
Ontdek onze oplossingen
Graphic Communications

Overtref klantverwachtingen met innovatief printwerk

Vergroot je concurrentievoordeel en overtref klantverwachtingen met de mogelijkheden in print. Bij Ricoh ondersteunen we je met slimme services en hardware, software en workflow-oplossingen op maat.
Ontdek onze oplossingen
Kantoorprinters en software

Print altijd en overal, soepel en snel

Van kantoorprinters tot multifunctionele printers. Ricoh biedt een breed assortiment aan hoogwaardige printoplossingen. Met tal van mogelijkheden in snelheid, omvang en configuraties vind je altijd een model dat past  bij jouw organisatie.
Ontdek onze oplossingen
Overzicht

24/7 antwoord op je vraag

Hulp nodig bij een product of heb je een andere vraag aan ons? Je kunt hier terecht voor support, advies en snelle oplossingen. Ons team staat voor je klaar.
Naar support
AV technology and management
Overzicht

Altijd op de hoogte

Lees het laatste nieuws, blijf op de hoogte van onze productinnovaties en ontdek welke evenementen we organiseren.
Blijf op de hoogte
News and events from Ricoh
Onze organisatie

Wie we zijn en wat we doen

Kies je voor Ricoh? Dan kun je rekenen op een team van specialisten met focus op jouw branche. Zij kennen de kansen en uitdagingen van je organisatie. Zo ontvang je advies op maat, op een manier die bij je past.
Ontdek Ricoh
Overzicht

Stel ons je vraag

Wil je meer informatie over onze oplossingen en diensten? Heb je support nodig of heb je een vraag over je account of een factuur? Ons team staat voor je klaar.
Neem contact met ons op
Brand & Business Communication
Overzicht

Altijd op de hoogte van actuele ontwikkelingen

Welke ontwikkelingen spelen er op dit moment in de branche? Wat zijn de trends? En kun je hier als organisatie op inspelen? Lees onze onderzoeken, e-books en whitepapers en doe waardevolle inzichten op.
Doe inspiratie op
Ricoh Insights - Overview

Flexibel werken

De medewerker van nu werkt steeds mobieler en flexibeler. Dit kan uw organisatie grote voordelen opleveren. Ricoh biedt u de tools en expertise om uw medewerkers digitaal te laten samenwerken. Op kantoor, thuis en onderweg.

Onze dienstverlening

  • Meeting Room Service

    Meeting Room Services

    Zorg voor een meer productieve en efficiënte werkomgeving door het gebruik van uw vergaderfaciliteiten te optimaliseren.

  • Intelligent Marketing Solutions

    Marketing Intelligence Solutions

    De tools die u nodig heeft om marketingcommunicatie te optimaliseren, leads te genereren en uw bedrijf te laten groeien.


Oplossingen voor een betere samenwerking binnen uw bedrijf

Snel en gemakkelijk kennis delen is van vitaal belang voor de groei, innovatie en daadkracht van moderne organisaties. Met de digitale communicatie- en vergaderoplossingen van Ricoh maakt u flexibel werken en werken op afstand mogelijk. Ook verhoogt u de productiviteit. Wij bieden u specialistische kennis waarmee u deze nieuwe manieren van werken tot een succes maakt.

Altijd en overal toegang tot informatie

Realtime informatie delen. Collega’s die vanaf externe locaties eenvoudig en rechtstreeks samenwerken. Veilig documenten delen via een breed scala aan devices. Onze oplossingen maken het mogelijk. Dankzij de toegang tot gedigitaliseerde informatie blijven uw medewerkers zelfs onderweg productief.

De betrouwbare en beveiligde communicatie- en cloudinfrastructuur van Ricoh biedt u een geavanceerde, hoogwaardige IT-omgeving plus ondersteuning.

Mobiel werken zonder grote investeringen

Mobiel werken zónder grote investeringkosten vooraf. Ons transparante prijsmodel biedt u op een voordelige manier toegang tot de nieuwste technologieën voor flexibel werken. Schaalbaar en kostenbesparend.

Onze andere diensten voor Flexibel werken


Heeft u een andere vraag?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag.

Neem contact met ons op

Ook in