Seamless collaboration with Ricoh

Hybride werken optimaliseren

Richt ruimtes in op de behoeften van medewerkers, op kantoor en op afstand


44% van de werknemers beschikt niet over de juiste tools voor soepele communicatie met collega's die op afstand werkenDe functie van het kantoor verandert

Ontdek hoe je je werkomgeving zo kunt inrichten dat deze meerwaarde blijft bieden voor medewerkers. Een omgeving waar collega’s graag samenkomen, creativiteit vooropstaat en de hybride samenwerking soepel verloopt. 
Transformeer en vereenvoudig je (complexe) digitale landschap. Met technologie die het mogelijk maakt om slimmer, efficiënter en effectiever samen te werken.
 
Zo zorg je voor meer productiviteit en plezier. Want je houdt focus op je kerntaken, bespaart tijd, versnelt de doorlooptijden, verlaagt de kosten en geeft de klant- en medewerkerstevredenheid een impuls.

INSPIRATIE

Hoe kun je medewerkerservaringen en -betrokkenheid verhogen?

Ontdek wat hybride werken optimaliseren jouw organisatie kan opleveren.

Optimaal hybride werken

areo

Hybride werken draait om technologie

Werknemers willen soepel kunnen afwisselen tussen thuis en kantoor én dezelfde hoge productiviteit behouden. Hiervoor is het belangrijk om de behoeften en uitdagingen van je medewerkers te begrijpen. Op basis hiervan richt je de processen en technologieën in. 
 
Samen kunnen we hybride werken optimaliseren, met een breed scala aan werkplekoplossingen.

Productiever met een mensgericht kantoor

areo

Het kantoor gaat verder dan de werkplekken

Organisaties staan voor de uitdaging om het kantoor te transformeren tot een plek die creativiteit en samenwerking stimuleert.  
 
Hierbij is een heroverweging van kantoorruimtes nodig. Bijvoorbeeld voor optimaal gebruik van de beschikbare ruimte, audiovisuele en IT-apparatuur en voor reserveren van werkplekken. 
 
Samen ondersteunen we de transformatie, om kantoren te creëren waar medewerkers maximaal productief kunnen werken.

Stimuleer samenwerking met slimmere vergaderruimtes

areo

Soepel gebruik van vergaderruimtes

Vergaderruimtes kunnen flexibeler ingericht worden, met technologie die samenwerking stimuleert en een soepele verbinding tussen de aanwezige collega's, waarvan het ene deel fysiek aanwezig is en het andere deel vanuit huis werkt. 
 
Onder flexibiliteit valt ook het monitoren van de vergaderruimtes die gebruikt worden. Je kunt bijvoorbeeld achterhalen hoe vaak ze gebruikt worden en op welke tijdstippen. Ruimtes die nooit gebruikt worden, kun je anders inzetten.
 
Samen richten we je vergaderruimtes slimmer in, voor maximale creativiteit en samenwerking.
Lees meer

Optimaliseer je werkplekbeheer

areo

Efficiënt, gebruiksvriendelijk werkplekbeheer

Werkplekbeheer verhoogt de efficiëntie en de werknemerstevredenheid. Medewerkers willen het systeem makkelijk kunnen gebruiken, van het boeken van een beschikbare vergaderruimte tot apparatuur reserveren. 
 
Optimaal werkplekbeheer legt ook belangrijke data vast, zodat je kunt onderzoeken hoe de kantoorruimtes momenteel gebruikt worden door medewerkers.
 
Samen kunnen we op deze manier de werknemerstevredenheid verhogen.
Lees meer

Maximaal flexibel met slimme lockers

areo

Flexibele opslagoplossingen

Veel organisaties werken nu permanent hybride. Hiervoor is flexibiliteit nodig, ook als medewerkers hun apparatuur veilig willen opbergen. Of als medewerkers apparatuur indienen voor reparatie.
 
Dit is beide mogelijk met slimme lockers. Daarnaast hebben slimme lockers meer voordelen, zoals kortere in- en uitchecktijden en monitoring van het gebruik en de locatie van de apparatuur.
 
Samen kunnen we deze oplossing toepassen, wat ook de druk wegneemt bij de afdelingen IT en Facilitair.
Lees meer

Onze experts staan voor je klaar

Laat je bijpraten

Samen hybride werken optimaliseren, voor digitaal succes en een werkplek die medewerkers méér werkvoldoening geeft. Benieuwd hoe Ricoh dit voor elkaar krijgt in jouw organisatie?

Neem contact op