LET’S ENABLE GROWTH WITH SMART WORKFLOWS

Slim werken door het optimaliseren van processen

Realiseer groei door te digitaliseren en automatiseren39% van de werktijd gaat verloren aan administratieve taken en het oplossen van technische issues.Slimme workflows en automatisering: waar begin je mee?

Als organisatie zoek je continu naar kansen om de bedrijfsvoering te verbeteren en groei op de lange termijn te realiseren. Maar hoe? Waar begin je? En wat is geschikt voor jouw behoeften en schaalmogelijkheden?
 
Door processen te digitaliseren en automatiseren, zet je een belangrijke stap vooruit. Ontdek hoe je dit aanpakt, wat het je oplevert en hoe andere organisaties hiervan profiteren.

Inspiratie

De voordelen van slimmere workflows

Hoe kan je organisatie groeien? En hoe kun jij ervoor zorgen dat medewerkers meer tijd hebben voor waardevolle taken?

Automatiseer workflows voor operationele efficiëntie

areo

Minimaliseer handmatige en repetitieve taken

Tegenwoordig is slimmer werken essentieel. Automatisering zorgt voor concurrentievoordeel, dankzij snellere, flexibelere en minder foutgevoelige workflows.
 
Benieuwd hoe jouw organisatie kan profiteren van slimme workflows en hoe je deze implementeert?
Vraag een gesprek aan

Zorg voor veilige informatie, toegang en compliance

areo

Vind de juiste informatie in een handomdraai

87% van de werknemers zegt het vaak lastig te vinden om de juiste documenten te vinden. Dit komt omdat informatie in verschillende systemen en devices staat opgeslagen. Het gevolg is een langere doorlooptijd van processen. Waardoor klanten, leveranciers en collega's langer moeten wachten.
 
Met de juiste oplossingen voor documentverwerking en -archivering voorkom je dit, en zorg je ervoor dat  medewerkers vanaf elke locatie toegang hebben tot belangrijke informatie.
Vraag een gesprek aan

Laat processen en systemen beter op elkaar aansluiten

areo

Zó verbind je de systemen

In veel processen vinden administratieve taken nog handmatig plaats. Dit komt omdat systemen niet zijn geïntegreerd om gegevens te verbinden, verzamelen en ordenen. Dit kan veel efficiënter. Medewerkers kunnen hun tijd beter besteden aan taken die écht waarde toevoegen aan de organisatie.
 
Ben je benieuwd wat er zoal mogelijk is? Ontdek hoe je de systemen in jouw organisatie met elkaar verbindt, zodat medewerkers meer tijd overhouden voor kerntaken.
Vraag een gesprek aan

Bepaal welke taken je kan uitbesteden

areo

Besteed repetitieve processen uit en houd focus op kerntaken

Elke organisatie heeft te maken met noodzakelijke, maar tijdrovende en repetitieve processen. Denk aan de facturatie, printen en scannen van (grote hoeveelheden) documenten en postverwerking. Bespaar tijd en kosten door deze taken uit te besteden aan Ricoh. Zodat je medewerkers tijd overhouden voor taken die er echt toe doen en die je organisatie vooruitbrengen.
Lees meer

Automatiseer de factuurverwerking voor Finance & Accounting

areo

Faciliteer snellere transacties

Finance heeft te maken met tal van documenten in uiteenlopende formats. Daarom verwerkt het team de informatie in verschillende applicaties en software. Hier komen vaak handmatige handelingen bij kijken. Dit kost tijd en middelen, maar dit valt vaak niet direct op. Bovendien kan het lastig zijn om de geldstromen te beheren, voor compliance te zorgen, nauwkeurige rapporten op te stellen en vertragingen in betalingen te voorkomen.
 
Ontdek hoe je de factuurverwerking automatiseert in jouw organisatie en wat het je oplevert.
Vraag een gesprek aan

Vraag een gesprek aan

Maak een afspraak met een Ricoh-expert

Benieuwd hoe je jouw processen stroomlijnt, zodat je meer tijd en ruimte overhoudt voor kerntaken? Onze experts inspireren je graag met de mogelijkheden.

Vraag een gesprek aan