homeback to menu
Overzicht

Leading Change at Work

Technologie verandert de manier waarop we (samen)werken. Ricoh helpt je bij die verandering in elke fase. Voor een naadloze overgang naar een flexibele werkomgeving, waar professionals altijd en overal optimaal samenwerken.
Ontdek onze oplossingen
Business service
Digital Workspace

Altijd en overal samenwerken

Het gaat er niet om waar je werkt, maar hoe je werkt. Ricoh ondersteunt je bij de ontwikkeling en implementatie van digitale, flexibele werkplekken. Zodat medewerkers efficiënt samenwerken en meer uit hun dag halen, waar zij ook werken.
Ontdek onze oplossingen
Business Process Management

Optimaliseer je processen

Automatiseer handmatige, arbeidsintensieve werkzaamheden. Bespaar kosten én houd tijd over voor werk dat er echt toe doet. Houd je medewerkers betrokken, productief en werk met meer plezier, dankzij gestroomlijnde processen.
Ontdek onze oplossingen
Cloud & IT-infrastructure

Klaar voor de cloud

Ontdek hoe je de cloud en IT-infrastructuur optimaal inricht en beheert, zodat je flexibeler, productiever én veiliger werkt. Ricoh ondersteunt je met uitgebreid advies en schaalbare oplossingen, waarmee je een flexibele werkomgeving mogelijk maakt.
Ontdek onze oplossingen
Cybersecurity

Houd je organisatie 24/7 veilig

Hybride werken en het toenemend gebruik van mobiele devices (ook thuis) zet het security-vraagstuk in een nieuw daglicht. Houd je gegevens, informatie, systemen en IT-infrastructuur 24/7 veilig met cybersecurity door Ricoh.
Ontdek onze oplossingen
Digital Experience

Optimaliseer de klantbeleving

Overtref de klantverwachtingen in elke fase van de customer journey. Wij ontwikkelen, implementeren en beheren oplossingen voor medewerkers zodat zij een onuitwisbare indruk achter kunnen laten bij (potentiële) klanten.
Ontdek onze oplossingen
Kantoorprinters en software

Print altijd en overal, soepel en snel

Van kantoorprinters tot multifunctionele printers. Ricoh biedt een breed assortiment aan hoogwaardige printoplossingen. Met tal van mogelijkheden in snelheid, omvang en configuraties vind je altijd een model dat past  bij jouw organisatie.
Ontdek onze oplossingen
Overzicht

24/7 antwoord op je vraag

Hulp nodig bij een product of heb je een andere vraag aan ons? Je kunt hier terecht voor support, advies en snelle oplossingen. Ons team staat voor je klaar.
Naar support
AV technology and management
Overzicht

Altijd op de hoogte

Lees het laatste nieuws, blijf op de hoogte van onze productinnovaties en ontdek welke evenementen we organiseren.
Blijf op de hoogte
News and events from Ricoh
Onze organisatie

Wie we zijn en wat we doen

Kies je voor Ricoh? Dan kun je rekenen op een team van specialisten met focus op jouw branche. Zij kennen de kansen en uitdagingen van je organisatie. Zo ontvang je advies op maat, op een manier die bij je past.
Ontdek Ricoh
Overzicht

Stel ons je vraag

Wil je meer informatie over onze oplossingen en diensten? Heb je support nodig of heb je een vraag over je account of een factuur? Ons team staat voor je klaar.
Neem contact met ons op
Brand & Business Communication
Overzicht

Altijd op de hoogte van actuele ontwikkelingen

Welke ontwikkelingen spelen er op dit moment in de branche? Wat zijn de trends? En kun je hier als organisatie op inspelen? Lees onze onderzoeken, e-books en whitepapers en doe waardevolle inzichten op.
Doe inspiratie op
Ricoh Insights - Overview
Hybride Werken

Hybride Werken

Tips, praktijkverhalen, visies en inzichten rondom hybride werken.
Doe inspiratie op
Enteprise - Workplace Transformation
Cybersecurity & Cloud

Cybersecurity & Cloud

Tips, praktijkverhalen, visies en inzichten rondom veilig werken en werken in de cloud.
Doe inspiratie op
Security and Cloud
Slim Werken

Slim Werken

Tips, praktijkverhalen, visies en inzichten rondom het optimaliseren van je bedrijfsprocessen.
Doe inspiratie op
Lets find your digital path to growth
Professioneel Printen

Professioneel Printen

Tips, praktijkverhalen, visies en inzichten rondom nieuwe groeimogelijkheden in digitaal printen.
Doe inspiratie op
Security and Cloud
Klantcases

Klantcases

Praktijkverhalen rondom hybride werken, slim werken, veilig werken, werken in de cloud en (professioneel) printen.
Doe inspiratie op
Case study - Mobile

Application Services

Met Application Services van Ricoh verbetert u alle aspecten van uw documentbeheer. Onze ervaren adviseurs evalueren uw processen en helpen u software-oplossingen te vinden die uw documentstromen optimaliseren zodat ze een actieve bijdrage leveren aan uw bedrijfsvoering. Wij bieden praktische ondersteuning voor dit gehele traject en helpen bij implementatie, onderhoud en beheer van applicaties.


Digitaliseren

Elke organisatie heeft dagelijks te maken met een stroom papieren en digitale documenten die binnenkomen. Vaak belangrijke documenten zoals facturen, personeelsdossiers of transportdocumenten. Ricoh digitaliseert de workflow en helpt u met het op de juiste manier archiveren van elk document. Hiermee maakt u een grote efficiencyslag en reduceert de kans op fouten.

Digitaliseren

Robotic Process Automation

Robotic Process Automation

Met Robotisering kunt u uw bedrijfsprocessen efficiënter inrichten door menselijk handelen na te bootsen door de inzet van robottechnieken.


Purchase-2-Pay

In de huidige economische dynamiek is het meer dan ooit noodzakelijk zuinig om te gaan met beperkte resources. Vaak begint het bestelproces op veel verschillende plekken in de organisatie, waardoor veel inkoopkracht en kortingsmogelijkheden onbenut blijven.

Bestelproces

Device Management

Device Management

Servicetechnici van Ricoh monitoren extern uw netwerk met apparaten met geïntegreerde tools voor apparaatbeheer. Ze bieden u daarmee 24/7 proactieve ondersteuning en zorgen dat uw apparaten storingsvrij blijven functioneren.


Accounts Receivable

Accounts Receivable Archiving van Ricoh ondersteunt uw klantenservice. De snelle, gecentraliseerde oplossing voor factuurarchivering is eenvoudig toegankelijk en toont exacte duplicaten van facturen zoals ze aan uw klanten zijn verzonden.

Accounts Payable

Human Resource Records

Human Resource Records

Human Resource Records van Ricoh helpt HR-afdelingen documentbeheer te stroomlijnen met een eenvoudig te beheren, beveiligd centraal digitaal archief voor het vastleggen, indexeren en opslaan van gevoelige informatie.


Security Solutions

We bieden consultancy, hard- en softwareoplossingen gericht op de beveiligingsbehoefte van uw organisatie. We leveren maatwerk als het gaat om implementatie- en onderhoudsstrategieën waarmee u vertrouwelijke informatie kunt delen.

Security Solutions

Logistics

Logistics

Met Logistics van Ricoh beschikt u over alle tools voor het eenvoudig vastleggen en indexeren van leveringsbewijzen, ontvangstbewijzen, vrachtbrieven en overige documentatie rond uw logistiek management.


Heeft u een andere vraag?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag.

Neem contact met ons op